"Кривбас" показав у Луцьку клас - 65:101

Напередодні гри наставник «Кривбаса» Валерій Плєханов зізнався, що БК «Волиньбаскет-WOG» уже зовсім не та команда, яку криворіжці  легко обіграли в першому колі. Зі слів спеціаліста, лучани значно виросли як в організації захисту, так і в нападі, тож місцеві шанувальники баскетболу сподівалися, що коуч суперників мав рацію.

 

 

Десь цей матч можна назвати зустріччю давніх знайомих, адже форвард волинян Віктор Герасимчук провів два з половиною сезони в Кривому Розі, а тренер луцької команди Володимир Журжій – цілих чотири! Звісно, склад «Кривбаса» змінився, одначе факт залишається фактом – шість з половиною років на двох є вагомим терміном. Тим паче, сам Журжій перед матчем зауважив, що Кривий Ріг для нього – як друга батьківщина.

 

До протистояння суперники підійшли з кадровими втратами, адже з «Волиньбаскета» пішли Коровяков та Швагринський, а в «Кривбасі» руку зламав Липовцев.

 

Хай там що, але почали гості з ривка Глєбова 0:5. Проте господарі опанували себе і скоротили до 6:7. Потихенько почала даватись взнаки перевага «Кривбаса» під щитом, що давало широкий плацдарм для маневрів. БК «Волиньбаскет-WOG» тримав удар зусиллями Джексона та Герасимчука, причому  Віктору навіть вдалося реалізувати трьошку зі штрафним (3+1).

 

Також варто зауважити, що вперше в сезоні на такій ранній стадії тренер лучан Дмитро Чайковський почав використовувати Полякова та Бедлінського. І молодь таки не злякалася іменитих гостей й завершила стартову чверть з пристойними 17:22.

 

Друга чверть почалася з відриву гостей 21:34. Також варто зауважити, що в цій 10-хвилинці у криворіжців залітало фактично все, що летіло в бік кільця волинян. І це загалом при дуже в’язкій боротьбі на кожному клаптику майданчика. Половина гри закінчилась із рахунком 34:51на користь земляків «95-го кварталу».

 

Третя чверть стала, либонь, найжахливішою для лучан у цьому сезоні – «Кривбас» поступово йшов у далекий-далекий відрив, а в БК «Волиньбаскет-WOG» ну ніяк не йшло. 47:80, а могло бути і того гірше.

 

Четверта чверть стала формальністю, адже відіграти 33 залікові мало кому вдавалося. Відтак, гості спокійно довели справу до логічного закінчення - 65:101.

 

Що ж, гра наочно продемонструвала, що БК «Волиньбаскет-WOG» та «Кривбас» перебувають нині у надто різних фізичних і психологічних кондиціях.

 

Прес-служба БК «Волиньбаскет-WOG»

Схожі матеріали

18 грудня 2014, 14:52
Комітет по фізичній культурі та спорту,відділ у справах сім'ї та молоді Луцькоїміської ради, Федерація баскетболуВолинської області «...
21 січня 2016, 12:01
Перший матч став певною несподіванкою для всіх скептиків, прогнозистів та навіть самих луцьких вболівальників, які, попри поразку 88:...
13 березня 2016, 07:34
У неділю «Волиньбаскет» прийматиме доволі непростого для себе суперника – одеську «БІПу» - 17:00, зал ОДЮСШ (м. Луцьк, вул. Шевченка,...